Stichting Een glimlach doet wonderen

Revalidatie Centrum Roessingh Heel erg verrast!

Image-1 Roessingh 6-6-2018.jpg

Vandaag 6 juni ben ik het naar Roessingh Revalidatie Centrum te Enschede geweest om ze daar heel blij te maken met de speciale wandelwagen van lieve Emma* .

Ik weet nu al dat ze er heel blij mee zullen zijn, zodat er veel met kinderen met een zware beperking lekker gewandeld kan gaan worden.

Ook hebben wij € 500 gedoneerd voor de Peuter/kind uitjes, daar waren ze heel blij mee.

RonaldMcDonaldhuis blijgemaakt met speelgoed voor kinderen met een beperking.

RMD zuidoostbrabant 5-6-2018.jpg

Vanmiddag ging Kathy Nauta  (rechts op de foto) voor de eerste keer voor de geweldige stichting Een glimlach doet donderdag op pad. Deze stichting zet zieke kinderen, maar ook RonaldMcDonaldHuisZuidoostBrabant te Veldhoven in het zonnetje door leuke spullen te doneren.

Dit allemaal in nagedachtenis van *Kim Kremers. De spullen die ik vandaag mocht brengen waren speciaal voor de snoezelkamer. Een mooie rondleiding gekregen door vrijwilligers van het huis en ook even in de huiskamer en de snoezelkamer mogen kijken. Wat een prachtig werk doen de mensen daar. Zij zijn super blij en dankbaar met de spelcomputers en andere spullen die een glimlach doet wonderen heeft geschonken. En ik..... ik ben alleen maar dankbaar dat ik het mocht brengen.

Dream Night at the Zoo Dolfinarium te Harderwijk

dreamnight 4 juni 2018.jpg

Wij hebben 31 gezinnen blij kunnen maken met een fantastische avond in het Dolfinarium te Harderwijk. Veel mooie en lieve reacties op onze facebookpagina. In totaal 135 personen en ze kwamen ook uit Enter en Delden.

Om er voor te zorgen dat er totaal geen kosten waren, heeft ieder gezin een tankpas van € 25 erbij gekregen als cadeau, mooi dat we dit konden doen.

Overweldigende Kaartenactie van de jarige Sander

28871002_1943885708986572_5846514787046916096_n.jpg

Lieve mensen,

Ik wil jullie namens Sander en zijn ouders laten weten dat er inmiddels 35.000 lieve kaartjes en 85 ballonnen en vele lieve cadeautjes heeft gekregen en daar zijn ze iedereen heel dankbaar voor dat jullie er samen voor gezorgd hebben dat Sander zijn 11e verjaardag onvergetelijk is geworden. Zelfs pup Sam was versierd. Wordt nu tijd dat Sander en zijn ouders lekker in de relaxstand gaan en na kunnen genieten. Ze zijn jullie zeer dankbaar voor overweldigende lieve reacties.

Liefs,

Kathy

[1]      «      3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [44]