Stichting Een glimlach doet wonderen

De lieve ouders van Duncan* verrast met een bijzondere cadeau!

Duncan 9-12-2017.jpg

Vandaag gemaakt door Kim & Kim Official dat had ik nichtlief en haar vriendin gevraagd om deze bijzondere kerstbal voor Duncan’s* ouders John en Petra te maken. Ze hebben hem gelijk gemaakt en hij is al onderweg.
Kim & Kim Official hebben een eigen facebookpagina waar nog veel meer leuke en mooie dingen staan die ze maken. Is wel een gesloten pagina waar je lid van kunt worden.
Ladies jullie zijn geweldig xx De ouders waren er superblij mee!

Jolanda Kim's* moeder heeft het Radboud UMC blij verrast met veel cadeautjes

Kim en Jolanda (2).jpg

Jolanda Kremers, Kim’s* moeder ging heel veel cadeautjes brengen naar het UMC Radboud Ziekenhuis te Nijmegen en daar zullen ze heel blij mee waren.

Ook is ze op bezoek bij de ernstig zieke Jelle, klein lief manneke met neuroblastoom gegaan, die heeft ze verrast met lieve cadeautjes en een mooie ballon op de afdeling De Zee. thankxxx Jolanda!

Zwaar chronisch zieke Jop verrast!

Jop 17-11-2017.jpg

Vandaag gaan er leuke cadeautjes naar de cronisch zieke Jop, heerlijk knutselen, lezen en spelen. Zal die heel blij mee zijn. En dat was die echt.

De ernstig zieke Valerio 4jr. verrast!

Valerio 16-11-2017.jpg

Vandaag op reis naar de ernstig zieke Valerio 4jr. Een gave brandweerman met interventievoertuig, daar zal doe veel speelplezier aan beleven.

En hij was er superblij mee en beleeft er veel plezier mee.

 

[1]      «      3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [42]