Stichting Een glimlach doet wonderen

Het Reinier de Graaf ziekenhuis te Delft erg verrast!

Reinier de Graaf 20-9-2017.jpg

20 september 2017 hebben de lieve ouders Petra en John van Duncan* namens de Stichting het Reinier de Graaf Ziekenhuis heel erg verrast met heel veel leuke en grappige prikcadeautjes ruim 600 stuks en ook nog stoere raceauto's met afstandbediening en ook een hele grote doos vliegtuiglego en daar waren ze echt superblij mee en zeer welkom.

Lieve Duncan* en lieve Kim* zullen supertrots zijn geweest.

 

Enstig zieke Nomi en zusje Jadee verrast!

Nomi en Jadee 14-9-2017.jpg

De ernstige zieke Nomi en haar zusje Jadee waren superblij met hun cadeautjes die vandaag al bezorgd werden. Geweldig 2 blije meisjes met gave schooltassen en een etui!

Ernstig zieke Bjorn samen met zusje Nikki en ouders ff weg

Bjorn 16-8-2017.jpg

Hierbij een mooi verslag van de minivakantie van Bjorn met zusje Nikki en lieve ouders.
Via de stichting Een glimlach doet wonderen mochten wij met ons gezin 3 dagen en 2 nachten genieten in vakantie/pretpark Drouwenerzand.

Bij aankomst lag er in het hotel op de bedden van de kids een mooie badhanddoek met hun naam er op klaar en ook een tas met mini cadeautjes. Alle dagen zijn we begonnen met een heerlijk en goed verzorgd ontbijt in het hotel om vervolgens in het park te genieten van alle superleuke attracties voor de kids, achtbanen, vliegende olifanten, draaimolens, ponyrijden, spookhuis, zweefmolens en zelf autorijden en nog veel meer.Als verrassing mochten we de eerste avond genieten van het lekkere eten in het restaurant Robin Hood, met als een toetje een heuse feest ijstaart. De tweede avond mochten we pannenkoeken gaan eten bij pannenkoeken restaurant De laatste dag, nadat we alvast alle koffers gepakt en in de auto hadden gezet, zijn we nog voor een paar uurtjes naar het pretpark geweest en toen was bij Bjorn de batterij echt leeg.
Met ons gezin kunnen we terugkijken op een paar heerlijke dagen, waarin we ons met elkaar even niet "ziek" gevoeld hebben. Onze Bjorn heeft echt 3 topdagen gehad en wij als ouders hebben genoten van de blije gezichten van ons aller dierbaarste bezit, Nikki en Bjorn.
Lieve Kathy, heel erg bedankt dat wij dit mochten doen en ook Christa van der Linde, jij super bedankt dat jij deze mini vakantie hebt gegeven aan de stichting Een glimlach doet wonderen. Liefs Familie Coenraad

Ernstig zieke Bent verrast

Bent 3-8-2017.jpg

Vandaag gaat er naar de ernstig zieke Bent, hij heeft neuroblastoom en krijgt daar nu een zware behandeling, maar we gaan hem heel blij maken met een heel mooi en gaaf Playmobil met paarden, want daar is Bent erg gek op en hij ligt in het WKZ/PMC te Utrecht.

Bent was er superblij mee en is er gelijk heerlijk mee gaan spelen.

Ernstig zieke Timo heel blij gemaakt

Timo 1-8-2017.jpg

Er is ook een een vrolijk en muzikaal cadeau Vtech Ontdek, Leer Kubus onderweg naar de ernstig zieke Timo 1,5 jr. neuroblastoom.

Muziek geeft hem vreugde en een lach op zijn gezicht en daar doen we het voor. Hoop dat hij er heel veel plezier aan gaat beleven.

Enstig zieke Kevin super verrast!

Kevin 3 augustus 2017.jpg

Vanavond is de ernstig zieke Kevin super verrast met een grote wens van hem een Apple Watch, hij was er zelf al voor aan het sparen en mede dankzij famile, de campinggasten en een mooie bijdrage van de Stichting is Kevin vanavond verrast door Jolanda Kremers namens iedereen.

Kevin was helemaal ondersteboven en moest er zelfs van huilen, zo groot was deze verrassing.

Thankx lieve Jolanda Kremers.

[1]      «      3   |   4   |   5   |   6   |   7      »      [41]