Stichting Een glimlach doet wonderen
 
eenglimlachdoetwonderenKathyenKim

Welkom bij de Stichting Een glimlach doet wonderen

De Stichting Een glimlach doet wonderen is in nagedachtenis van Kim Kremers 17 jaar.

Het is begonnen als een initiatief van Kathy Mucha, die Kim Kremers leerde kennen 4 september 2013 op haar verjaardag en Kim had een wens voor een mini iPad en die heeft ze gekregen van De Leukste Opleidingen. Daarna zijn we dagelijks contact blijven houden en Kim was ernstig ziek en lag al sinds 25 maart 2013 in het Radboud Ziekenhuis op de afdeling De Zee al waar zij en haar moeder Jolanda verbleven. We gingen regelmatig op bezoek bij Kim in het Radboud en namen voor haar leuke en lieve cadeautjes mee, ook de vriendenkring ingeschakeld en die maakten Kim ook heel blij. Maar ik zag dat er veel meer zieke kinderen waren, dus ben toen voor alle zieke kinderen cadeautjes in gaan zamelen. Kim en haar moeder Jolanda wilde ook meehelpen en begonnen met het maken van Beschermengeltjes en van ieder verkocht Engeltje wordt 1 euro gedoneerd aan de Stichting Een glimlach doet kinderen, zodat er heel veel ernstig zieke kinderen  en zieke kinderen met een ernstige chronische ziekte van 0 tot 18 jaar blij gemaakt kunnen worden.

We hebben tot nu toe al ruim 29.440 ernstig zieke kinderen en zieke kinderen met een chronische ziekte blij kunnen maken met een cadeau, hoe mooi en lief is dat? 

 

 

Pak maar mijn hand!

 
ANBI_logo1

ANBI Status per 6-6-2014

Alle donaties worden volledig ingezet voor de zieke kinderen. Stichting Een glimlach heeft geen mensen op de loonlijst, maar bestaat uit enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Jouw donatie wordt gebruikt waar het voor bedoeld is: het verzorgen en geven van een mooi en lief cadeau voor een ernstig ziek kind! Door jouw hulp kunnen wij een glimlach toveren...hoe fijn en lief is dat?

Help je ook mee nog meer glimlachen te toveren?

De Stichting Een glimlach doet wonderen is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar.

 
facebook

Kathy Mucha en Jolanda (Kim's moeder hebben Kim moeten beloven dat wij ondanks alles doorgaan met Een glimlach doet wonderen en dat doen we ook met heel veel liefde!

Kathy Mucha heeft op 22 november 2013 is er een Facebookpagina opgericht voor Een glimlach doet wonderen en daar worden alle gebeurtenissen en activiteiten c.q. foto’s en filmpjes op gezet en is reeds veel bekeken. Dus neem ook eens een kijkje!