Stichting Een glimlach doet wonderen
 
Kim Kremers

Kim Kremers 17 jaar oud

Kim Kremers 17 jaar oud werd 25 maart 2013 ziek en opgenomen in het UMC Radboud Ziekenhuis en al snel werd geconstateerd dat zij Lymfklierkanker had en ook een tumor tussen haar hart en longen. Dat was schrikken voor Kim, maar ook haar ouders Jolanda en Wim en haar broer Teun en zus Sanne. En natuurlijk voor heel veel mensen om hun heen.

Er werd al snel begonnen met chemo en die waren niet prettig en na iedere chemo weer in een dip terecht komen, dus Kim weer tijd nodig had om te herstellen. Vaak was haar magnesium te laag dus lag ze eigenlijk constant aan het infuus. Haar ouders Jolanda en Wim wisselde iedere dag af dan sliep moeder Jolanda bij Kim en de andere dag vader Wim en overdag waren ze er ook altijd bij haar en sliepen dan bij Kim op de kamer, dat kon gelukkig in het UMC Radboud, afdeling De Zee. Ook sliepen haar broer Teun of zus Sanne bij Kim, zo zorgde het hele gezin voor Kim. Het hele gezin was zoveel mogelijk bij Kim.

Kim heeft wel 13 chemo's gehad en veel bestralingen en vele vervelende onderzoeken gehad en heeft heel lang in het ziekenhuis gelegen en als het soms iets beter ging, dan mocht ze een dagje naar huis, alwaar een bed in de woonkamer stond.

In oktober 2013 was er toch sprake van verbetering en werd er gesproken over een beenmergtransplantatie en haar broer was als enige geschikt om donor te zijn. Ook de stamceltransplantie mocht niet doorgaan. Maar uiteindelijk ging dat ook niet door, aangezien het slechter ging met Kim.
Kim bleef positief en bleef vechten ondanks alle nare bijverschijnsels en pepte zelfs anderen op, maar genoot ook van leuke dingen, haar glimlach, dat maakte haar juist zo bijzonder Ze werd ook heel snel volwassen en was altijd blij met iedereen die bij haar op bezoek kwam.

Begin januari kwam echt het slechtse nieuws wat men kon bedenken. De oncoloog kwam met het nieuws dat Kim nog heel veel zware chemo's en een beenmergtransplantatie en de kans op genezing was 1%, ja dat is niet waar Kim en haar familie op had zitten wachten.

De behandeling werd gestopt en Kim mocht naar huis met thuiszorg. Voor Kim was het ook fijn om weer samen met het hele gezin samen te genieten van elkaar ondanks het slechte nieuws.

Kim 17 jaar is helaas na een jaar keihard strijden op 14 maart 2014 overleden. Deze Engel zullen we nooit gaan vergeten, want het was een KANJER!

 
Kim met Dolfijn

Kim had ook een paar wensen en die zijn toen allemaal gelukkig in vervulling gegaan:

Zwemmen met de Dolfijnen in Harderwijk samen met het hele gezin.

Een weekje op vakantie met het hele gezin in Limburg.

 
Collage met GuusMeeuwis

De ontmoeting met Guus Meeuwis en de band in een Café in Brabant, Dit was haar grootste droom!

.

 
Fotoshoot Kim

Fotoshoot met haar vriendinnen.

 
Engel Kim

Kim ging zelfs met haar moeder Jolanda beschermengetjes maken en die probeerde ze te verkopen en 1 euro daarvan doneerde Kim aan Een glimlach doet wonderen, om zo meer ernstig zieke kinderen blij te maken met een cadeau, Kim wist hoe fijn het was.