Stichting Een glimlach doet wonderen

De ernstig zieke Bart 6jr. verrast

Bart 6jr. 22-10-2018.jpg

Vandaag de ernstig zieke Bart 6jr. heel blij gemaakt met een gave en mooie Playmobil Helicopter. Daar was hij heel erg blij mee en gaat er veel plezier aan beleven.

De Ernstig zieke Sophie 11jr. verrast met een mooie VTech Horloge

Sophie 11jr.  5-10-2018.jpg

We gaan vandaag de ernstig zieke Sofie 11jr. heel blij maken met een mooi VTech Horloge waar ze heel veel mee kan doen, zoals muziek luisteren, foto’s maken filmpjes kijken en maken en nog veel meer. Sofie ligt op de Kinder IC Rood in het UMCG te wachten op donor longen. We hopen dat ze die snel krijgt.

Revalidatie Centrum Roessingh Heel erg verrast!

Image-1 Roessingh 6-6-2018.jpg

Vandaag 6 juni ben ik het naar Roessingh Revalidatie Centrum te Enschede geweest om ze daar heel blij te maken met de speciale wandelwagen van lieve Emma* .

Ik weet nu al dat ze er heel blij mee zullen zijn, zodat er veel met kinderen met een zware beperking lekker gewandeld kan gaan worden.

Ook hebben wij € 500 gedoneerd voor de Peuter/kind uitjes, daar waren ze heel blij mee.

RonaldMcDonaldhuis blijgemaakt met speelgoed voor kinderen met een beperking.

RMD zuidoostbrabant 5-6-2018.jpg

Vanmiddag ging Kathy Nauta  (rechts op de foto) voor de eerste keer voor de geweldige stichting Een glimlach doet donderdag op pad. Deze stichting zet zieke kinderen, maar ook RonaldMcDonaldHuisZuidoostBrabant te Veldhoven in het zonnetje door leuke spullen te doneren.

Dit allemaal in nagedachtenis van *Kim Kremers. De spullen die ik vandaag mocht brengen waren speciaal voor de snoezelkamer. Een mooie rondleiding gekregen door vrijwilligers van het huis en ook even in de huiskamer en de snoezelkamer mogen kijken. Wat een prachtig werk doen de mensen daar. Zij zijn super blij en dankbaar met de spelcomputers en andere spullen die een glimlach doet wonderen heeft geschonken. En ik..... ik ben alleen maar dankbaar dat ik het mocht brengen.

[1]      «      2   |   3   |   4   |   5   |   6      »      [44]