Stichting Een glimlach doet wonderen

Jolanda Kim's* moeder heeft het Radboud UMC blij verrast met veel cadeautjes

Kim en Jolanda (2).jpg

Jolanda Kremers, Kim’s* moeder ging heel veel cadeautjes brengen naar het UMC Radboud Ziekenhuis te Nijmegen en daar zullen ze heel blij mee waren.

Ook is ze op bezoek bij de ernstig zieke Jelle, klein lief manneke met neuroblastoom gegaan, die heeft ze verrast met lieve cadeautjes en een mooie ballon op de afdeling De Zee. thankxxx Jolanda!

Zwaar chronisch zieke Jop verrast!

Jop 17-11-2017.jpg

Vandaag gaan er leuke cadeautjes naar de cronisch zieke Jop, heerlijk knutselen, lezen en spelen. Zal die heel blij mee zijn. En dat was die echt.

De ernstig zieke Valerio 4jr. verrast!

Valerio 16-11-2017.jpg

Vandaag op reis naar de ernstig zieke Valerio 4jr. Een gave brandweerman met interventievoertuig, daar zal doe veel speelplezier aan beleven.

En hij was er superblij mee en beleeft er veel plezier mee.

 

Het Reinier de Graaf ziekenhuis te Delft erg verrast!

Reinier de Graaf 20-9-2017.jpg

20 september 2017 hebben de lieve ouders Petra en John van Duncan* namens de Stichting het Reinier de Graaf Ziekenhuis heel erg verrast met heel veel leuke en grappige prikcadeautjes ruim 600 stuks en ook nog stoere raceauto's met afstandbediening en ook een hele grote doos vliegtuiglego en daar waren ze echt superblij mee en zeer welkom.

Lieve Duncan* en lieve Kim* zullen supertrots zijn geweest.

 

Enstig zieke Nomi en zusje Jadee verrast!

Nomi en Jadee 14-9-2017.jpg

De ernstige zieke Nomi en haar zusje Jadee waren superblij met hun cadeautjes die vandaag al bezorgd werden. Geweldig 2 blije meisjes met gave schooltassen en een etui!

[1]      «      2   |   3   |   4   |   5   |   6      »      [40]