Stichting Een glimlach doet wonderen

Wie helpt mee om de ernstig zieke Jurre blij te maken met een verjaardagskaart

Jurre-met-zijn-zusje-Romy-moeder-Ingrid-en-vader-Hein-Privefoto.jpg

Lieve mensen,

We hopen dat alle kaartjes hem net dat zetje geven om de rest van de chemo’s af te maken", zegt zijn moeder. Ga jij hem steunen door een verjaardagswens te sturen?
Op 1 april is Jurre jarig en wordt dan 16 jaar ..!!
Nou weten jullie allemaal hoe zwaar de chemo’s voor Jurre zijn tot nu toe en hij moet nog even door....
Omdat Jurre op 1 april net een chemokuur heeft gehad en de volgende alweer snel daarna gepland staat willen we zijn verjaardag niet heel uitgebreid vieren. Wat wel super zou zijn, als op 1 april héél veel mensen hem een kaart zouden sturen om hem te feliciteren..!
Dat zou hij geweldig vinden denk ik en ik hoop dat het hem net dat zetje nog geeft om met wat nieuwe energie nog de rest van de chemo’s af te maken.
Daarom vraag ik aan jullie, willen jullie hem op 1 april een kaartje sturen?
Ons adres is: Jurre Vos, Neerwal 92, 5708 ZA Helmond. Bedankt!! ❤️

DELEN = LIEF

Een aantal lieve ouders gaan met hun brusjes naar de Efteling

Efteling 2019.jpg

We zijn een superleuke dag aan het organiseren en wel een dag naar de Efteling in het voor en naseizoen en vooral voor de lieve ouders die een kindje hebben verloren en nog een broertjes en/of zusjes hebben. In totaal gaan er 100 personen. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar, ik heb alle ouders zelf benaderd, maar gaan niet als groep, maar mogen zelf bepalen wanneer ze gaan. Sommige gaan op een speciale dag voor het gezin!

De ernstig zieke Bart 6jr. verrast

Bart 6jr. 22-10-2018.jpg

Vandaag de ernstig zieke Bart 6jr. heel blij gemaakt met een gave en mooie Playmobil Helicopter. Daar was hij heel erg blij mee en gaat er veel plezier aan beleven.

De Ernstig zieke Sophie 11jr. verrast met een mooie VTech Horloge

Sophie 11jr.  5-10-2018.jpg

We gaan vandaag de ernstig zieke Sofie 11jr. heel blij maken met een mooi VTech Horloge waar ze heel veel mee kan doen, zoals muziek luisteren, foto’s maken filmpjes kijken en maken en nog veel meer. Sofie ligt op de Kinder IC Rood in het UMCG te wachten op donor longen. We hopen dat ze die snel krijgt.

[1]      «      2   |   3   |   4   |   5   |   6      »      [44]