Stichting Een glimlach doet wonderen
 

Het mooie en gedenkwaardige afscheid van Kim

 
Kim 16 jaar

Het afscheid van Kim was heel erg bijzonder, er waren ruim 400 mensen jong en oud. De aula ging open en wij moesten allemaal gaan zitten, zoveel mogelijk en heel veel stonden er. Toen kwam de kist met Kim begeleid door haar ouders, broer, zus, peetoom en peettante binnen op muziek van Guus Meeuwis, Geef mij nu je angst. Was bijzonder.

Kim’s foto was constant op het beeldscherm te zien. Haar beste vriendinnen hadden een bank apart en Kelly één van haar beste vriendinnen had Kim beloofd Cups te zingen, omringd door de andere vriendinnen en alle hadden een blauwe roos die ze na het nummer op de kist legde.

De kist was helemaal volgeschreven met lieve worden van heel veel familie en vrienden en daarboven lagen bloemen die zelf door Kim waren uitgezocht van haar Ouders, Oma’s en familie. 

De uitvaart werd mooi gedaan door iemand van de uitvaartdienst en die haar levensverhaal vertelde en dan kregen we ook foto’s te zien van kim vanaf baby tot hoe ze nu was. Het fimpje wat we kregen te zien was op muziek van Nick en Simon en heel bijzonder.

Het was het nummer geef mij je hand en iedereen zag foto's die zo bijzonder waren, ongelofelijk. 

Alle mensen die aanwezig waren leefde zo mee, er werd veel gehuild en zelfs het zusje van Gertie (vriendin van Kim) die een maand daarvoor verongelukte, deed ook nog een toespraak echt heel knap en respect. Met Kim zijn er in een half jaar 3 jonge meiden van 17 jaar weggerukt uit het leven.

Het was ook heel bijzonder dat er vlak voor de dienst bloemen van Guus Meeuwis werden binnen gebracht, iedereen heel stil en ontroerd.

 

 

Op het mooie en zeer gedenkwaardige afscheid van Kim, zong Kelly vriendin van Kim de Cupsong, op verzoek van Kim en haar favoriete nummer met haar vriendinnen om haar heen en ze hadden allemaal een blauwe roos bij zich.