Stichting Een glimlach doet wonderen
 
RMD.jpg

We hebben met de kerst alle ouders weer verrast!

We hebben alle ouders die in de Ronald McDonaldhuizen tijdens de kerstdagen moesten verblijven blij gemaakt met een doos Chocozoenen 12 stuks zodat ze even een geniet moment samen kregen.

En daar waren alle managers heel blij mee en de ouders natuurlijk ook!

 

 
Happy Valentyne Fair 3 feb 2019.JPG

3 februari a.s. organiseren 2 lieve meiden een fantastische evenement!

LAAT JIJ JE HART SPREKEN?...
Op zondag 3 februari 2019 wordt de Happy Valentine Fair georganiseerd in Hotel Restaurant Riche in Boxmeer. Van 14.00 tot 19.00 uur zijn er verschillende stands aanwezig met lekkere hapjes/drankjes en leuke stands met een breed assortiment van lokale ondernemers. Tijdens de fair is er live muziek en een loterij met mooie prijzen.
De entree bedraagt € 1,00 per persoon.

De opbrengsten van dit evenement schenken wij volledig aan de stichting ‘Een glimlach doet wonderen’. Een geweldige stichting voor kinderen die langdurig in het ziekenhuis liggen. Meer info is te vinden op: www.eenglimlachdoetwonderen.nl

Kom naar onze fair en draag je steentje bij. Samen met ons tover je op deze manier een glimlach op het gezicht van een ernstig ziek kind.

In het examenjaar van VMBO TG maak je een profielwerkstuk over je mogelijke toekomstige beroep. Wij zijn Isa Binnendijk (uit Oostrum) en Evy Lamers (uit Oploo) en maken ons profielwerkstuk over evenementen organisatie. Het product wat bij ons werkstuk hoort is ons eigen evenement, de Happy Valentine Fair. Bij dezen nodigen we je van harte uit daarbij aanwezig te zijn!

Heel veel liefs,

Evy en Isa

 

Heel Merlet College bakt voor de Stichting Een glimlach doet wonderen

Merlet college.jpg

 
blije kids.jpg

Op dit moment lopen er geen kaartenacties

Op dit momen lopen er geen kaartenacties!

 
Julia 4-1-2019.jpg

Julia verrast met een mooie kaartenactie en een tablet

Dit is Julia. Julia heeft het 22q11 deletie syndroom. Hierdoor moet ze helaas vaak naar het ziekenhuis. Vorige week is Julia geopereerd aan haar knieschijf, deze was geluxeerd. Een beeld wat de artsen nog niet kenden, en het was de eerste keer dat ze deze operatie hebben uitgevoerd. Ze heeft hierdoor nog veel pijn, en kan er moeilijk door slapen, ook is ze helaas weer volledig afhankelijk van de sondevoeding. We hopen dat Julia kan blijven lopen, maar dat is nog... onzeker. Julia geniet ervan als ze kaartjes krijgt met de post. Ze maken haar vrolijk. De kaartjesactie is zeer geslaagd en in overleg met de moeder is het adres nu verwijderd. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de lieve kaartjes en cadeautjes en het is genoeg zo. NOGMAALS DANK!

 
RMD Sophia Rotterdam.jpg

Erika Theunissen, moeder van Phëline* bezocht RMD Rotterdam

24 december 2018
Vanmiddag nog een bijzondere middag gehad. Tijdens Phéline haar ziekte hebben we vaak langdurig verbleven in een Ronald Mcdonald huis. Al vrij in het begin van Phéline haar ziek zijn kwamen we in contact met Kathy Mucha van stichting een glimlach doet wonderen en hebben met haar inmiddels al jaren een intensief contact.
Nu mocht ik vanmiddag voor de stichting een glimlach doet wonde...ren kerstpakketten bezorgen bij het Ronald Mcdonald huis Sophia in Rotterdam. Een plek die vaak voor ons een "thuis weg van huis" was. Waar we een plek hadden om ons terug te trekken /bij te komen en de hart te luchten bij andere ouders en vrijwilligers. Wat kennen wij het gevoel dat het geeft als op zulke dagen aan je gedacht wordt door een extraatje. Een gebaar van medeleven en een steuntje in de rug. Wat vond ik het fijn om samen met mijn schoonvader deze pakketten te bezorgen voor stichting een glimlach doet wonderen. Bij het Ronald Mcdonald waren ze er ook erg blij mee. Kathy Mucha bedankt voor de prachtige pakketten en het vele werk wat je er in gestopt hebt.
Thankx lieve Erika Theunisse en je schoonvader

 
RMD Nijmegen.jpg

Jolanda Kremers Kim's moeders bezoek aan het RMD Nijmegen

Mooi en bijzonder bericht 16 december van Jolanda Kremers , de lieve moeder van Kim*

Vanmorgen vroeg op weg gegaan om bij Kathy en Stef de kerstpakketten op te gaan halen voor het Ronald MC Donald huis in Nijmegen. Gezellig wat bijgekletst en daarna meteen op naar het RMCD huis. Onderweg kwamen we een circus tent tegen en kwamen de herinneringen van 2013 boven,Wim vertelde mij hoeveel plezier ze hadden gehad in het circus samen met Herman,Miriam en Fabienne. Ondanks onze ellende toen destijds toch weer een lichtpuntje. Eenmaal in Nijmegen aangekomen toch maar even aangebeld, En tot mijn verrassing kwam Mirjam naar buiten en werden wij zelf dus ook blij verrast door Mirjam ten bruggenkaten, de moeder van kanjer Fabienne, na een flinke knuffel, alle rose tasjes naar binnen gebracht en gezellig een bakkie gedaan en lekker bijgekletst.
Kortom weer een dankbare dag geweest💋

Was een heel bijzonder bezoek

 
blije ouders en kinderen.png

We zijn druk bezig voor alle Ronald Mc Donaldhuizen in NL

Als u de stichting Een glimlach doet wonderen een warm hart toedraagt en mee wil helpen om zo voor alle 251 lieve ouders een leuk kerstpakketje te bezorgen, help ons!
U kunt ons steunen, door een lieve donatie te doen of een mooie actie!
U vindt alle informatie op de website van de Stichting Een glimlach doet wonderen. Uiteraard hebben wij de ANBI status.

Wij maken ook alle RMD Huizen blij met een nieuwe staafmixer en koekjes en snoepjes voor de lieve vrijwilligers.

 
Kim Kremers

4 september 2014 gedenkwaardige dag

Lieve Engel Kim,

Het is nu al weer bijna 2 jaar geleden.
Dat jij je strijd hebt gestreden.

Een heel mooi, liefdevol en zeer waardig afscheid....
Waarin jij liet zien wie Kim was een lieve stoere meid.

Vandaag zou je 18 jaar worden op jouw verjaardag.
Maar vandaag staan we wel stil bij deze bijzondere dag, met een traan en een glimlach!

Je bent en blijft een Engel en vergeten doen wij jouw nooit.
Want daar was je te bijzonder voor en we zien elkaar ooit.

Je had een heel groot en liefdevol hart.
Dat maakte jouw juist zo speciaal en apart.

Lieve Kim, blijf als een Engel over ons zweven.
Wij ervoor blijven zorgen dat er aan heel veel ernstige zieke kinderen cadeautjes worden gegeven.

Je bent en blijft altijd in onze gedachten.
En dat geeft ons heel veel krachten.

Liefs,

Kathy