Stichting Een glimlach doet wonderen

15 mei 2014 Madelief verast!

Madelief.jpg

Vandaag weer lieve cadeautjes gekocht bij Intertoys voor een lief en ziek meisje Madelief 11 jaar oud, die wel een leuke en lieve oppepper kan gebruiken.

6 mei 2014 Specsavers Bijzondere wens

JolandaenSanneSpecsavers.png

Op 6 mei 2014 zijn Jolanda en Sanne Kremers verwend met een geheel nieuwe bril met nieuwe glazen van Specsavers Nieuwegein. Kim zou de nieuwe bril krijgen, maar helaas kon dit niet meer, dus besloot Specsavers Nieuwegein om Jolanda en Sanne blij te maken en wel heel blij!

24 april 2014 UMC Utrecht Ziekenhuis

UMCUtrecht.jpg

Hebben we voor 25 ernstige zieke kinderen die op de afdeling Psychiatrie liggen verrast met een groepscadeau. Met speelgoed bestemd voor binnen en buiten. We werden ontvangen door de pedagogische medewerkers en natuurlijk Milan en Pepijn 2 kinderen van de afdeling die superbij waren en de glimlach op hun gezicht was heerlijk

9 april 2014 Jolanda Kremers verrast Isa

April2014RadboudIsa.jpg

Jolanda de moeder van Kim Kremers is vandaag in het Radboud Ziekenhuis geweest en is ook bij oude bekende kindjes op bezoek geweest en ze verrast met een lief cadeau de kleine Isa was heel blij met het bezoek van Jolanda!

2 april 2014 VU MC Poli Retino Blastoom

Tygocadeautjes.jpg

Op 2 april j.l. heeft Thygo Grit namens Een glimlach doet wonderen de poli van de ernstig zieke kindjes met Retina Blastoom blij gemaakt met 25 cadeautjes. Zijn broertje Tijn is daar ook een patiëntje, dus dubbel zo fijn en Thygo vond het supergaaf om dit te mogen doen.

11 maart 2014

maartRadboudSophie.jpg

Vandaag weer 2 lieve cadeautjes gekocht bij Intertoys en wel voor Sophie 2 jaar, zij ligt in het Radboud Ziekenhuis en haar zusje Amy van bijna 5 jaar oud. Verder ook hebben we ook een bedrag gedoneerd aan Kanjer Danique, dus weer 3 kinderen blij gemaakt!

27 februari 2014 Tekening actie van Yuna

Yuna.jpg

De klas van mijn zoontje Yuna Stuiver hebben erg hun best gedaan op SBO de Rietlanden in Den Bosch. Met dank aan juf Suzanne!!! De kaarten zijn onderweg naar jullie. Dat ze maar veel glimlachjes mogen toveren. Kim heeft ze zelf uitgedeeld.

[1]      «      39   |   40   |   41   |   42   |   43      »      [43]