Stichting Een glimlach doet wonderen

16 juli 2014 de 5 jarige Brent blij gemaakt!

Brent5jaarsupermanmonkey6juli2014.jpg

Vandaag hebben we de 5 jarige Brent blij gemaakt met een Supeman Monkey en wij hopen dat die genoeg superkrachten krijgt. Brent heeft hem ontvangen en was er superblij mee en wat een geweldige glimlach!

28 juni 2014 Mees blij gemaakt!

image.jpg

Zaterdag 28 juni 2014 is aMEEsingMEEs of te wel Mees blij gemaakt met een Superman Monkey en wij hopen dat die voor veel wonderkrachten gaat zorgen. 

Hij was er erg blij mee.

26 juni 2014 Emma een mooi cadeau gestuurd!

EmmaMeijer4jaar.jpg

We hebben vandaag nog een ernstig ziek meisje van 4 jaar Emma blij kunnen maken, met een cadeautje van Hello Kitty. Het gaat vandaag met de pakketpost mee, aangezien ze een beetje te ver weg woont, maar dit gaat ze morgen krijgen. We horen wel van haar mama hoe Emma het vond. Ze heeft al heel veel moeten doorstaan, ook een beenmerg, daarom krijgt ze ook de Ballet Supermonkey!, die heeft ze dik verdient.

Emma heeft haar cadeautjes ontvangen en was er superblij mee en een geweldige glimlach van haar gekregen, daar doen we het voor!

26 juni 2014 Sophia Kinderziekenhuis

CollageSophiaZiekenhuis26juni2014.jpg

Vandaag heel veel lieve cadeautjes gebracht en heb ze persoonlijk aan Coradine pedagogisch medewerkster gegeven. Natuurlijk keken de kinderen volop en met spanning die rondliepen over de afdeling en de polikliniek. Stef was meegegaan, aangezien het heel veel was en na een korte rondleiding over de afdeling zijn wij weer naar huis gegaan. De kinderen zouden vandaag al blij gemaakt gaan worden en aangezien alle cadeautjes in doorzichtig cadeaupapier zitten, is dat wel heel fijn.
Was weer een mooie en bijzondere dag om dit te mogen doen.
Natuurlijk hebben we wel volop over Kim Kremers verteld.

11 juni 2014 VU MC Amsterdam

FotocollageVUMC11juni2014.jpg

Vandaag samen met Karina op pad richting Amsterdam naar het VU MC alwaar we werden opgewacht bij de hoofdingang door Anna van der Steen, waar ik contact mee had en Sonja Scholte, Medisch Pedagogisch medewerker van de afdeling. En we hadden echt heel veel lieve cadeautjes bij ons en daar waren ze superblij mee. Ik mocht aan Nils, 9 jaar oud één van de Patiëntjes een cadeautje overhandigen, heb hem zelf laten kiezen, maar dat vond die te moeilijk omdat het zoveel was, maar hij koos voor de voetbalsjaal van Oranje en een ander klein cadeautje met geurtjes en ook een oranje armbandje. En was er erg blij mee en de rest van de lieve cadeautjes en knutselspullen dat doen de pedagogische medewerkers. Verder kregen we van Anna een rondleiding over de afdeling en zag er mooi en vriendelijk uit voor de kinderen en ouders.
Ja, ze hebben ook hun eigen Kinderstad, echt wauwww wat leuk en gaaf was dat, dat zou in ieder ziekenhuis moeten komen, zo iets had ik nog nooit gezien. Voor alle leeftijden gave, lieve en stoere activiteiten en ondanks dat je zo ziek bent, vergeet je dat even als je in Kinderstad bent. Het was erg fijn om dit te mogen doen en uiteraard ook nog uitgebreid over Kim gepraat,. was weer een superdag! 

Hier het leuke en mooie verslag van het VU MC.http://www.vumc.nl/afdelingen/Vumc-Fonds/Nieuws/8201075/

 

9 juni 2014is Inzameling Bakfiets Isa in vervulling gegaan

CollageIsabakfietsuitgereikt9juni2014.jpg

Dankzij de gulle donaties is de Babboe bakfiets er gekomen en heeft de Stichting Kanjer Isa, namens de Stichting en alle gulle donateurs haar ouders en haar zus Suus blij verrast op 9 juni 2014 op de Koekeloerendag te Eibergen.

Over onze HULP vraag voor Kanjer Isa. Een Babboe bakfiets, deze actie is vanuit Een glimlach doet wonderen. Ze is nog steeds herstellende van alle chemo's en kan zelf nog niet lopen. Omdat Isa van 2,5 jr. nog niet zelf los kan staan. En dus het simpele iets als. boodschappen doen met de fiets een hele klus is. De mama van Isa zou heel blij zijn met een bakfiets zodat ze haar rustig kan laten zitten zonder dat ze bang moet zijn dat de fiets omvalt of dat Isa veilig zit zonder dat er ongelukken gebeuren.
De donatie is welkom op Bankrekeningnr. NL12 INGB 0688 7046 54 t.n.v Mw. C. Mark (deze bankrekening gebruik ik alleen voor Een glimlach doet wonderen) en bij omschrijving donatie Bakfiets Isa en hoop dat er velen een donatie gaan doen en ieder bedrag is welkom en het belangrijkste is, dat er snel een mooie bakfiets voor Isa gekocht kan worden!

Monique de mama van Isa heeft ook toegezegd dat als zij de bakfiets voor Isa niet meer nodig heeft, hij door wordt gegeven aan een ander ernstig ziek kindje. Hoe lief is dat?

[1]      «      39   |   40   |   41   |   42   |   43      »      [43]