Stichting Een glimlach doet wonderen
 
CollageIsabakfietsuitgereikt9juni2014.jpg

9 juni 2014is Inzameling Bakfiets Isa in vervulling gegaan

Dankzij de gulle donaties is de Babboe bakfiets er gekomen en heeft de Stichting Kanjer Isa, namens de Stichting en alle gulle donateurs haar ouders en haar zus Suus blij verrast op 9 juni 2014 op de Koekeloerendag te Eibergen.

Over onze HULP vraag voor Kanjer Isa. Een Babboe bakfiets, deze actie is vanuit Een glimlach doet wonderen. Ze is nog steeds herstellende van alle chemo's en kan zelf nog niet lopen. Omdat Isa van 2,5 jr. nog niet zelf los kan staan. En dus het simpele iets als. boodschappen doen met de fiets een hele klus is. De mama van Isa zou heel blij zijn met een bakfiets zodat ze haar rustig kan laten zitten zonder dat ze bang moet zijn dat de fiets omvalt of dat Isa veilig zit zonder dat er ongelukken gebeuren.
De donatie is welkom op Bankrekeningnr. NL12 INGB 0688 7046 54 t.n.v Mw. C. Mark (deze bankrekening gebruik ik alleen voor Een glimlach doet wonderen) en bij omschrijving donatie Bakfiets Isa en hoop dat er velen een donatie gaan doen en ieder bedrag is welkom en het belangrijkste is, dat er snel een mooie bakfiets voor Isa gekocht kan worden!

Monique de mama van Isa heeft ook toegezegd dat als zij de bakfiets voor Isa niet meer nodig heeft, hij door wordt gegeven aan een ander ernstig ziek kindje. Hoe lief is dat?

 Terug
Geplaatst: 09-06-2014 13:24:26

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier