Stichting Een glimlach doet wonderen

9 april 2014 Jolanda Kremers verrast Isa

April2014RadboudIsa.jpg

Jolanda de moeder van Kim Kremers is vandaag in het Radboud Ziekenhuis geweest en is ook bij oude bekende kindjes op bezoek geweest en ze verrast met een lief cadeau de kleine Isa was heel blij met het bezoek van Jolanda!

2 april 2014 VU MC Poli Retino Blastoom

Tygocadeautjes.jpg

Op 2 april j.l. heeft Thygo Grit namens Een glimlach doet wonderen de poli van de ernstig zieke kindjes met Retina Blastoom blij gemaakt met 25 cadeautjes. Zijn broertje Tijn is daar ook een patiëntje, dus dubbel zo fijn en Thygo vond het supergaaf om dit te mogen doen.

11 maart 2014

maartRadboudSophie.jpg

Vandaag weer 2 lieve cadeautjes gekocht bij Intertoys en wel voor Sophie 2 jaar, zij ligt in het Radboud Ziekenhuis en haar zusje Amy van bijna 5 jaar oud. Verder ook hebben we ook een bedrag gedoneerd aan Kanjer Danique, dus weer 3 kinderen blij gemaakt!

27 februari 2014 Tekening actie van Yuna

Yuna.jpg

De klas van mijn zoontje Yuna Stuiver hebben erg hun best gedaan op SBO de Rietlanden in Den Bosch. Met dank aan juf Suzanne!!! De kaarten zijn onderweg naar jullie. Dat ze maar veel glimlachjes mogen toveren. Kim heeft ze zelf uitgedeeld.

10 februari 2014 Start Project Kaartenactie

Fotocollage.png

Saskia Huisintveld start met het project Kaartenactie voor Een glimlach doet wonderen. Op de basisschool van haar zoon Kaya. De kids waren heel enthousiast en hebben keihard gewerkt....
Deze lieve kaarten heeft Kim zelf uitdeelt in het UMC Radboud.

8 februari 2014 Schilderij Actie

SarahenBritt.jpg

Britt en Sarah uit Techum/Leeuwarden hebben met hulp van hun mama een schilderij actie gedaan op school en die zijn vandaag naar Kim Kremers gestuurd als verrassing, Britt zit in groep 4-5 en Sarah groep 6. Wat een toppers deze lieve meisjes!

7 febuari 2014 Verrassing voor Thijn en Tygo

ThijnenThygo.jpg

Vandaag zijn Thijn die Retino Blastoom heeft en zijn broertje Tygo verrast met een lief cadeautje. Kreeg de tip van Danny en Manuela van Breugel, dankjewel!

De jongens waren blij verrast en zijn mama ook.

[1]      «      40   |   41   |   42   |   43   |   44      »      [44]