Stichting Een glimlach doet wonderen
 
Bjorn 16-8-2017.jpg

Ernstig zieke Bjorn samen met zusje Nikki en ouders ff weg

Hierbij een mooi verslag van de minivakantie van Bjorn met zusje Nikki en lieve ouders.
Via de stichting Een glimlach doet wonderen mochten wij met ons gezin 3 dagen en 2 nachten genieten in vakantie/pretpark Drouwenerzand.

Bij aankomst lag er in het hotel op de bedden van de kids een mooie badhanddoek met hun naam er op klaar en ook een tas met mini cadeautjes. Alle dagen zijn we begonnen met een heerlijk en goed verzorgd ontbijt in het hotel om vervolgens in het park te genieten van alle superleuke attracties voor de kids, achtbanen, vliegende olifanten, draaimolens, ponyrijden, spookhuis, zweefmolens en zelf autorijden en nog veel meer.Als verrassing mochten we de eerste avond genieten van het lekkere eten in het restaurant Robin Hood, met als een toetje een heuse feest ijstaart. De tweede avond mochten we pannenkoeken gaan eten bij pannenkoeken restaurant De laatste dag, nadat we alvast alle koffers gepakt en in de auto hadden gezet, zijn we nog voor een paar uurtjes naar het pretpark geweest en toen was bij Bjorn de batterij echt leeg.
Met ons gezin kunnen we terugkijken op een paar heerlijke dagen, waarin we ons met elkaar even niet "ziek" gevoeld hebben. Onze Bjorn heeft echt 3 topdagen gehad en wij als ouders hebben genoten van de blije gezichten van ons aller dierbaarste bezit, Nikki en Bjorn.
Lieve Kathy, heel erg bedankt dat wij dit mochten doen en ook Christa van der Linde, jij super bedankt dat jij deze mini vakantie hebt gegeven aan de stichting Een glimlach doet wonderen. Liefs Familie Coenraad

 Terug
Geplaatst: 17-08-2017 09:45:40

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier