Stichting Een glimlach doet wonderen
 
JBZ speelgoed 11-3-2016.JPG

Jeroen Bosch Ziekenhuis Kinderafdeling F6 heel blij gemaakt!

Vandaag 11 maart 2016 het Jeroen Bosch Ziekenhuis te Den Bosch heel blij gemaakt met heel veel leuk en lief speelgoed en prikcadeautjes, Oh wat waren de pedagogische medewerkers verrast, echt heel gaaf.
Er is heel veel speelgoed gegeven, zoals SmartMax, grote box Kapla, heel veel stoere auto's, vliegtuigen, barbie's, 3 babygyms, 10 rammelaars, veel knutselspeelgoed, Frozen boxjes, 3 Muziekbox, voor aan een babybedje die geluid en licht maakt. 1 Pinquin spel, spel hoe laat is het, Hinkel Tw...ister, Kubuspuzzels van Sesamstraat, 3 Kiekeboeballen met telefoon die geluid maken en wel meer dan 100 prikcadeautjes, ja het was echt heel veel en ze waren oh zo blij mee.
Ook Kim's engeltjes gegeven en wat andere creaties die Jolanda gemaakt had.
Dus was wel even een hoop inpak en weg breng werk, maar heel veel glimlachen. Ook mocht ik aan Niels een ernstig ziek jongetje die dinofan cadeautjes geven en daar was die heel blij mee en als hij de dino in elkaar heeft geknutseld stuurt zijn mama een foto. Een zeer mooie en vruchtbare dag en dit worden heel veel glimlachen in het JBZ, dat staat vast.

 Terug
Geplaatst: 11-03-2016 11:45:20

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier