Stichting Een glimlach doet wonderen
 
VU MC  kar volgeladen 2 november 2015.png

VU MC Amsterdam blijgemaakt met heel veel cadeautjes!

“Maandag 2 november werden wij op de kinderafdeling van het VUmc in Amsterdam blij verrast door Kathy Mucha van de Stichting ‘Een glimlach doet wonderen’. Volgepakt met kratten en tassen op een karretje kwamen zij bij ons een enorme hoeveelheid aan speelgoed brengen.
Eerder was ons gevraagd of ...we nog behoefte aan (spel)materiaal hadden. We maakten een lijstje met wat bescheiden materiaalwensen die we heel hard kunnen gebruiken. Hierop kregen we als antwoord dat we gerust ‘wat groter’ mochten denken. Daarop werd een tweede lijstje gemaakt, wat best een beetje brutaal voelde. En daarna dus afwachten…
En toen kwamen dus al die kratten! Vól met al onze materiaalwensen! Bijna alles was gevonden en voor ons aangeschaft! Nieuwe spellen voor de speelkamer, heel veel afleidingsmaterialen voor de behandelkamers, speciaal materiaal voor kinderen met een beperking en veel speelgoed wat wij in de decembermaand in schonen mogen stoppen. Waarmee veel glimlachen losgemaakt zullen worden.
Ons budget is al jaren beperkt en eens flink winkelen om materiaal te vervangen zit er niet in. Dus hóe geweldig voelt het om dan ineens zóveel nieuw materiaal te zien! In een ziekenhuis wordt alles intensief gebruikt maar we kunnen nu weer een lange tijd voort. Dank jullie wel voor zoveel mooie spullen!”

Sonja Scholte
Medisch pedagogisch werk
Kindergeneeskunde
VU medisch centrum
De Boelelaan 1117
9B75
1081 HV Amsterdam

 

 Terug
Geplaatst: 02-11-2015 19:16:39

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier